Optikko ja silmälääkäri

Lapinkatseessa voit varata ajan optikolle näöntarkastukseen ja vaativimmissa tapauksissa myös silmälääkärille. Näet seuraavat vastaanottopäivät alempana tällä sivulla.
Optikolla käynnin voit maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Silmälääkärin vastaanottomaksu tulee maksaa käteisellä.

Optikon vastaanotto

Varaa aika optikolle

Haluatko varata ajan perusteelliseen näöntutkimukseen? Kuivasilmätutkimukseen? Silmänpainemittaukseen? Optikkomme Petri Räsänen on näiden tutkimusten ammattilainen.

Soita ja varaa aika numerosta 016-571 261

Silmälääkärin vastaanotto

Varaa aika silmälääkärille

Varaa aikasi silmälääkärin  vastaanotolle soittamalla meille numeroon: 
(016) 571 261

Seuraavat silmälääkärin vastaanottopäivätti 22.09.     Hannele Typpö

to 24.09.    Juha Kursu

to 8.10.      Juha Kursu

to 15.10.    Hannele Typpö
Silmälääkärin vastaanoton hinta on n. 100 €.
Maksuna silmälääkärin vastaanotolle käy vain käteinen.

Mitä kannattaa ottaa huomioon silmälääkärin tutkimukseen tullessa

Ota silmälääkärin vastaanotolle mukaan silmälasireseptit sekä käytössä olevat silmälasit. Jos käytät reseptilääkkeitä, itsehoitovalmisteita tai luontaistuotteita on ne hyvä kirjoittaa lapulle, jotta lääkäri voi tarvittaessa ottaa myös ne huomioon.
Tutkimuspäivänä on hyvä välttää piilolinssien käyttöä sekä meikkaamista. Silmälääkärin tutkimus kestää yleensä noin 20 minuuttia.
Toivomme myös, että saavut tutkimukseen ilman hajusteita.
Silmälääkäri voi käyttää mustuaisia laajentavia tippoja, joten voit varata myös mukaan aurinkolasit suojaamaan häikäisyltä. Mikäli mustuaiset laajennetaan ennen tukimusta silmätipoilla, autolla ajoa ei suositella.